субота, 16 лютого 2019 р.

Моя публікація на тему "Зразки заяв та пояснювальних записок від батьків щодо пропущених занять учнем"

Зразки заяв та пояснювальних записок від батьків щодо пропущених занять учнем

Зверніть увагу, видалення матеріалу відбувається назавжди, відновлення свідоцтва буде неможливим!

ПЕРЕГЛЯД
МАТЕРІАЛУ
Отримати код
ЗРАЗОК ЗАЯВИ та пояснювальної записки від батьків ПРО ПРОПУСК учнем ЗАНЯТЬ У ШКОЛІ
Якщо учневі необхідно пропустити заняття в школі або це вже трапилось з тих чи інших причин (бажано поважних), батькам необхідно написати заяву або пояснювальну записку про пропуск занять у школі на ім’я класного керівника. Якщо кількість пропусків не перевищує 10 днів, то довідка від лікаря не обов'язкова. У такому випадку достатньо пояснювальної записки від батьків.
Дані документи не мають суворої форми, але в них є кілька обов'язкових частин. Писати їх потрібно від руки, не друкувати. Нижче наведено кілька зразків заяв та пояснювальних записок класному керівнику.
Класному керівнику 6-Б класу Душніцькій І.І.
від Гаєцької О.В.
Заява
Прошу звільнити мого сина, Гаєцького Максима Васильовича, від навчальних занять 12.02.2019р. у зв'язку із поганим самопочуттям/ станом здоров'я/ сімейними обставинами
Дата Підпис
Класному керівнику 6-Б класу Душніцькій І.І.
від Гаєцької О.В.
Заява
Мій син, Гаєцький Максим Васильович, учень 6-Б класу, буде відсутній у школі з 04.02.2019р. по 08.02.2019р. у зв'язку із …(вказати причину відсутності – сімейні обставини, від’їзд на відпочинок, участь у змаганнях тощо).
Відповідальність за життя та здоров'я дитини під час відсутності у школі та проходження пропущеного матеріалу беру на себе.
Дата Підпис
Класному керівнику 6-Б класу Душніцькій І.І.
від Гаєцької О.В.
Пояснювальна записка
Мій син, Гаєцький Максим Васильович, був відсутній на навчальних заняттях у школі 12.02.2019р. у зв'язку із поганим самопочуттям/ станом здоров'я/ сімейними обставинами
Дата Підпис
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу
Опис документу:
Зразки заяв та пояснювальних записок від батьків щодо пропущених занять учнем. Потрібна довідка від лікаря чи достатньо заяви від батьків чи пояснювальної записки? Якщо учень пропустив не більше 10 днів навчання у школі, то довідка від лікаря необов'язкова. Як правильно написати пояснювальну записку чи заяву до школи? Тут ви знайдете зразки цих документів.

  • Додано
    12.02.2019
  • Розділ
    Виховна робота
  • Клас
    1 Клас, 2 Клас, 3 Клас, 4 Клас, 5 Клас, 6 Клас, 7 Клас, 8 Клас, 9 Клас, 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас
  • Тип
    Інші методичні матеріали
  • Переглядів
    57
  • Коментарів
    0
  • Завантажень
    12
  • Номер матеріала
    UX485729
  • Вподобань
    1

Немає коментарів:

Дописати коментар